Oh tidak…kenapa MAS lagi

takziah buat keluarga mereka

takziah buat keluarga mereka

Macam mana ni..susahlah saya nak pergi berjalan jauh ni. Susahlah sikit nak ajak ayah pergi ke New Zealand ke atau ke Australia nanti sebab ayah mungkin tak berminat nak naik kapalterbang lagi. Tapi kalau acik …dia tak kisah sangat. Dia pergi jalan-jalan jauh sorang-sorang je.

Dulu MH370 dan sekarang MH17….tapi ada satu MH yang selamat iaitu MH7639. Ini ialah nombor kereta tok saya. Ini pun dah masuk junk yard. Semoga selepas ni tiada lagi tragedi pada MAS. Esok birthday saya…apa ayah nak bagi yek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: