Tengok ikan di Aquaria KLCC

ini gigi jaws yang saya jumpa di Akuaria

Kalau ke KL jangan lupa ke Aquaria di KLCC. Ayah bawa saya ke sini sebab nak tunjukkan jenis-jenis ikan yang ada di dalam laut. Di sini kita dapat tengok ikan dari bawah air. rasa macam berjalan di dasar laut. Terdapat banyak species ikan yang jarang boleh kita temui di laut kita. Beaver pun ada. Tapi tiket kat sini mahal. Tak sama seperti di Pusat Sains Negara. Masa balik tu saya jumpa ramai orang pakai kostum kat luar KLCC. Ada yang macam power ranger, ada yang macam sailor moon, ada yang macam hantu dan banyak lagi. Saya sempat bergambar dengan mereka. tengoklah…………

saya dan super hero.....power rangers kut

yang ni pulak ...pakai kostum pumpkin....haloweennnnnn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: